Harmaa helmikuu

Vähälle jäivät kuvailut helmikuun osalta, vaan niillä se kai on pelattava, jotka jakaja kouraan työntää.. Tasaisen harmaasta säästä, pilvisistä öistä, lumettomuudesta, olympiahuumasta ja muista harrastetoimintaa hillitsevistä seikoista huolimatta muutama kuva tältäkin kuulta.

Metsäruokinnan lajien parissa tuli nuo muutamat hetket taas istuksittua ja erityisaseman etsimessä sai tämän kuun osalta, ehkä osuvastikin harmaapäätikka.

_MG_8249

Kolmatta talvea kojustellessa on alkanut ryömiä mietintämyssyyn ajatuksia siitä, että toistaiseksi kuopatuista haaskahaaveista huolimatta välillä saattaisi kuvailla lintupuolella muutakin, kuin “iänikuista” närheä. Toki linjakkaista tikoista joitakin kuvia on tullut dokumentoitua, mutta ajatuksia ja lisäeffortia asialle ei ole ehkä niinkään suotu. Tästä se alkaa kai taas uuden kiven hionta, vaikka edellinenkin on aikalailla kesken..

_MG_8625

_MG_8830

_MG_8812

_MG_8710

_MG_8369

_MG_8460

_MG_8723

_MG_8542

Tikkojen lisäksi muutamia kojulta palaillessa napsittuja, jäisen puoleisia makroja ( loitottu 70-200mm & 40mm). Näitä on kiva näpsiä, kun ei tarvitse kummemmin odotella, saati intoaan pidätellä. Jonkinlaista pehmennystä, tai parempaa heijastusta pitänee vielä salamalle kehitellä, jotta jälki lähenisi toiveita..

_MG_8595

_MG_8612-2

      _MG_9060

_MG_9065

Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>